Пирин
20 24 04.12.2016
Локомотив Варна

Xандбален клуб Локомотив Варна

Рутинни победи за Локомотив

Локомотив (Варна) продължава без загуба в първенството като записа 10-та поредна победа от старта на кампанията.Възпитаниците на Никола Карастоянов победиха Локомотив(Горна Оряховица) в тренировъчно темпо като не допуснаха да бъдат изненадани в нито един момент от срещата.

Варненци победиха с 18-26 (9-15) и са на първо място в класирането с пълен актив от точки.

Преди това гостуване железничари се наложиха като домакин и на Левски(Българене) с 47-20.

Голямото дерби между Спартак(Варна) и Фрегата(Бургас) завърши без победител като момчетата на Пенко Златев имаха възможност да грабнат победата.Бургазлии се добраха до изравнителният гол минута преди края на мача, а в ответната атака Спартак не успя да реализира.

Двата варненски тима ще се изправят един срещу 04.03.2016г. в 1/4 мач от Купата на България.Носителите на Купата Локомотив(Варна) ще са символични гости в залата в Камчия след като по регламент отборът с по-горно класиране е гост в мачовете.

"Надявам се да се възстановя възможно най-бързо за срещата. Доволен съм от обстановката в тима. Радвам се , че имам възможността да играя с много по-опитни играчи от мен. Ще дам всичко от себе си , за да мога да помогна на тима. Благодаря на ръководството , че се отнасят коректно с мен и правят престоя ми в Спартак(Варна) още по-приятен."

Николай Нейчев - Спартак (Варна)

"Тренираме здраво за срещата със Спартак(Варна). Всички са максимално концентрирани и тренират на пълни обороти. Очаквам да стане здрав мач. Надявам се да нямаме кадрови проблеми за срещата.

Преди този мач имаме  гостуване на НСА(София) , което задължително трябва да вземем. "

Теодор Добрев - Локомотив (Варна)